φιλοι

Φαντασία και Τέχνη... Ένας συνδυασμός που κάνει θαύματα!!!

Η Δημιουργία και η Φαντασία δεν έχουν όρια, με την ύπαρξη του ταλέντου μπορούν να δημιουργηθούν καταπληκτικές κατασκευές. 

Ας δούμε παρακάτω κάποιες από αυτές...


Ο Joe Bagley,
είναι ένας ευφάνταστος δημιουργός με καταγωγή από την Βοστώνη. Το ταλέντο του είναι να δημιουργεί σιλουέτες από χαρτί και να δίνει την αίσθηση του τρισδιάστατου, οι λεπτομέρειες είναι το δυνατό του σημείο.


Αφού έχει έρθει και το καλοκαιράκι και το καρπούζι επικρατεί στην καθημερινότητα μας, ας δούμε και μια άλλη χρήση του από τον Takashi Itoh, γλυπτά από καρπούζι λοιπόν:
Οι περισσότεροι θα έχει τύχει να δείτε κάποιες φωτογραφίες με γλυπτά από άμμο, κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ δύσκολη και συνάμα πολύ όμορφη τέχνη:
Μ' ένα μολύβι θα μπορούσαμε να γράψουμε, να ζωγραφίσουμε και;
Και.ο Dalton Getty άφησε την φαντασία το ελεύθερη και δημιούργησε υπέροχα γλυπτά από μολύβι:Όταν η φωτογραφία συνάντησε το μολύβι στα ταλαντούχα χέρια του Ben Heine, τότε δημιουργήθηκε ένας συνδυασμός που μόνο απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει:
Και για το τέλος, τα μνημεία του κόσμου φτιαγμένα από λευκή σοκολάτα, από τα χέρια του ζαχαροπλάστη και γλύπτη Mirko Della Vecchia:Read Us to your Language!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...